Solutii securitate

TEHNICA SI SISTEME DE SECURITATE

Va oferim siguranta prin sisteme de securitate complete, acestea fiind proiectate de catre specialisti in functie atat de necesitatile si cerintele clientilor, cat si de bugetul alocat.

SERVAL SOLUTION OFERA URMATOARELE SISTEME DE SECURITATE:

  • Sisteme de Supraveghere Video Sisteme de securitate
  • Sisteme de Detectie Incendiu
  • Sisteme de Detectie Efractie
  • Sisteme de Control Acces
  • Sisteme de Interfonie si Videointerfonie

Pentru detalii, preturi si cereri de oferta accesati:  office@serval.ro

DESCRIEREA SISTEMELOR

Sisteme de securitate – supraveghere video cuprind: camere analog si IP, videorecordere DVR/NVR (digitale si in retea) si placi de captura, multiplexoare, monitoare.

Sisteme de securitate – detectie incendiu cuprind: centrale detectie incendiu adresabile sau conventionale, detectoare fum optice, cu ionizare, cu spot reflexiv in infrarosu, tip bariera in infrarosu, prin aspiratie, detectoare de temperatura, de monoxid de carbon, de flacara, de substante periculoase, module adresabile, repertoare si emulatoare, izolatoare de bucla, electromagneti si elemente de blocare acumulatori, sirene si indicatoare optice de semnalizare, butoane de panica.

Sisteme de securitate – detectie efractie cuprind: centrale alarma, cu cablu sau fara fir, detectoare miscare, vibratii, geam spart, incendiu, sirene avertizare, tastaturi, contacte magnetice, comunicatoare digitale/vocale, IP, GSM, PSNT.

Sisteme de securitate – control acces oferite cuprind: centrale de control acces, cititoare si carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare, yale, electromagneti, amortizoare usi, butoane iesire/evacuare, software control acces-pontaj.

Sisteme de securitate – interfonie si videointerfonie cuprind: posturi exterioare si interioare, yale electomagnetice, control acces.